מסעדת וייס Weiss‏

דייט חמישי בנוהל. הפעם כזה שחיכיתו לו כל השבוע. לשבת בשולחן אינטימי קרוב לאהובי, להרים כוסית ולהתחיל לטעום את גלריית המנות של מסעדת וייס.

קרם תירס ובצק פריך
בחרתי לקאבר את האחת שהפתיעה אותי לטובה. תירס טרי, חומץ שרי, אבן יוגורט, קרם תירס ובצק פריך. התירס החרוך, המעושן ביופיו ששוכב באלגנטיות על רוטב מטורף ובצק פריך מצוין. כל ביס אגדה.
טרטר דג ים
טרטר דג ים, קולורבי מוחמץ, ויניגרט טרגון ואבן יוגורט. לא טעמתי עדיין טרטר דג כזה. הקולורבי עשוי בצורה נפלאה והשילב עם הדג פשוט מעולה.
דג
סשימי דג ים, רוטב שויו בורגול, גרמולטה ובורגול תפוח. הבורגול הקראנצ׳י מעל נתחי הדג העסיסיים, ברוטב השמן הירוק, מדהים, מדהים, מדהים.
פטריות צרובות
פטריות צרובות, ציר כרישה וגבינת עומר, קרם פטריות וחלמון שלוק. מנה שהיא הצגה. הביצה מתרוממת מהקן שלה ונשפכת על קומפוזיציית הפטריות. הגעתי למסקנה שאמנם אני אוהבת פטריות אבל אין להם טעם עמוק. בכל זאת היה בה משהו טוב וטעים. 
אנייליטי בצלי שאלוט
אנייליטי בצלי שאלוט, קוניאק וגבינה גלילית ואפרסק. גאונות זה ביכולת לשלב בין שאלוט, בצק פסטה ואפרסקים ברוטב עדין מנחם ועוטף. מנה מיוחדת ומענגת.
ברוקולי, קייל וירוקים
ברוקולי, קייל וירוקים, קרם לאבנה וליים, חלמון כבוש ברוטב ירקות ירוקים. הכיף בלאכול ירקות בריאים שגם טעימים.
פטיפורים ממולאים
לקינוח קיבלנו פינוק של פטיפורים ממולאים בקרם אגוזי לוז. ביס מתוק לסיום ארוחת טעימות משלנו. לא אומרת את זה כמעט בכלל אבל לכאן כנראה נחזור, היצירתיות כאן משוגעת ומוצלחת.


רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים