פאי תפוחים

בראנץ׳ קליל על שפת הבריכה בבית.

סלט סלמון
קרודו סלמון נא. חומץ בלסמי, מיץ תפוזים ושמן זית. נגיעות לימון, קרם פרש, אבוקדו, תותים, בצל סגול, גמבה ועלעלי זעתר. שילוב מנצח של טעמים על מצע טוסט באגט. הסוד של הסלמון זו המלחה של כשעה וחצי במלח גס ואז הטעם שלו אלוהי. 
רביולי ערמונים
רביולי ערמונים ורביולי בטטה ברוטב שמנת ופרמז׳ן. הרביולי המצוין של pastadioro ברוטב מושלם שאוראל מכין.
פאי תפוחים
ולקינוח פאי תפוחים שחמי הזמין עם קצפת מסקרפונה ליד. אסקפיזם מתוק. 

רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים