מסעדת Lola Martin‏‏

מסיבת פירות ים. כבר מזמן לא נהניתי ככה בארוחת צהריים, והפעם עם אמא שלי האהובה. נכנסנו למסעדת לולה מרטין בהרצליה עם פאסון מושלם. האזור עמוס במסעדות מזון מהיר אבל זאת בקלות יכולה להיקרא ביסטרו. העיצוב בפנים מהמם וברגע שמתיישבים ולוגמים מהקוקטייל המרענן נשאבים לתוך בועה של עונג צרוף.

קלמרי
אז המטרה הייתה להתחרע על פירות ים למינהם והיא הושגה במלואה.
קוקי סאן ז׳אק
קוקי סאן ז׳אק ברוטב פרמז׳ן שמנת ועירית. רוטב מאוד עדין שמדגיש את הטעמים של הסקאלופס. נפלא.
מיקס פירות ים
קלמרי סגול במילוי שום ועשבי תיבול. אני לא חובבת של פטרוזיליה וכל העלים הירוקים מהמשפחה שלה אז קצת הפחתתי מהמילוי והיה מצוין.
תמנון
תמנון. כן אף פעם לא טעמנו אבל אמא שלי זרמה אז החלטנו לנסות. עם פטה ברוטב שמן זית ושום. חביב. כמו שאומרים היה טוב וטוב שהיה. לתמנון אין כל כך טעם משלו והוא תופס את טעמי הסביבה שלו. כנראה שאפשר לחוות אותו בצורה שונה. לפני המנה העיקרית והסופית שלנו, נשנשנו את הרטבים של הראשונות עם לחם ומטבלים. אני מאוד אוהבת לטבול לחם ברוטב והלחם הזה התעלה על כולם. זכיתי לאושר בפה, הפריכות משולבת עם רכות ואווריריות שאי אפשר לעמוד בפניהם. כן, כתבתי משפט שלם על לחם. לפינאלה לקחנו מולים עם שרימפס. גם הם ברוטב שום שכל כך מחמיא לפירות ים. מרגישים שהכל טרי ולא קפוא. השירות טוב מאוד והאווירה מהפנטת.

רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים