ישבנו במסעדה. באילת מותר הכל. לכבוד המאורע הזמנו כמה צ׳ייסרים והתחלנו את מסע הטעימות.
פסטה ורדורה טעימה להפליא, רעננה, חמצמצה וקראנצ׳ית.קרפאצ׳ו מוסר ים. ניגבנו עם הפוקאצ׳ה וכל ביס היה בשרני וטוב. קרפאצ׳ו בקר היה מצוין.פיצה בלנקה עם אספרגוס, קלמנטה וארטישוק. שילוב ירקות מושלם והפיצה כל כך טעימה.לינגוויני קרעי עגבניות עם אנשובי. מנה חריפה שלא צלחנו אותה אבל יש פוטנציאל נהדר.ארוחה איטלקית אחת הטובות.