ערב חמישי תוסס במגזינו. איטלקית ישראלית קלאסית. טעימה. כיפית וגם השירות מצוין. בקבוק יין גוורצמינר והתחלנו.
קרודו דג ים בגספאצ׳ו שרי צהובים ושקדים ירוקים. מרק סמיך, דג נא רך וקראנצ׳יות שקדית. מנה טובה. לצד פוקצ׳ה אוורירית ביותר ומטבל עגבניות. אני ורסק עגבניות זו אהבה פשוטה. פתיח של מוצרלה אנשובי ושקדים. להפתעתי המוצרלה מעדנת את המרירות של השקד ואת המליחות של האנשובי ונוצר שילוב נפלא.פיצה בלנקה אספרגוס תרד וגבינה כחולה. משגע משגע משגע. הפיצה היסטרית. כמצופה ממסעדה עם טאבון ענק במרכז.לקינוח מנת פפרדלה וקרעי בשר עם ערמונים ופטריות. הפוטנציאל רב, הטעם של הבשר מצוין אבל חסר קצת רוטב והפטריות לא מורגשות. המנה אחלה לגמרי אבל חסרה קצת. פעם הבאה רק ארוחת פיצות.