מסעדת Aria אריא

פתחנו את הארוחה הראשונה במסעדת אריא המדהימה. בהרגשה מזה יובל, בפועל כמה חודשי קורונה. חמישי מאוד שמח זה היה. רציתי מסעדת שף מודרנית עם אווירה שיקית וקלילה, לא מתיימרת אבל בקלאסה. בדיעבד המסעדה מאוד ישראלים בטעמים וזה כיף.

דג נא
פרוסות דג ים כי לעולם נתחיל בדגים נאים אם הם בתפריט. המנה הזו הפתיעה אותנו! היא הייתה מיוחדת גם בטעם וגם בצבע. פרוסות דג ים במרק זעתר ועגבניות קיץ עם סלסת זיתי קלמנטה וחומץ דובדבנים ויוגורט מיובש מגורד מעל, שהוא ספציפית לא הורגש כמעט. אבל המרק היה מצוין. מדויק. הספגנו בלחם כל טיפה שנותרה על הצלחת אחרי שזללנו את פרוסות הדג עם כף.
דגים נאים
דג דק דק עם דג ים נא קונפי שום, צנוברים, נגיעות לבאנה, זרעי עגבניה ומיץ לימון. כחובבת דגים נאים בהגזמה, המנה הזו טובה אבל הטעם קצת צפוי, אולי כי אני מכינה סביצ׳ה דג ים פעם בשבוע בבית עם טעמי לימון ועגבניה ולעתים גם צנוברים קלויים. מה שמעיד על כך שהטעמים בהחלט טובים אבל בנאליים.
שישברק
שישברק ממולאים בקישוא וגבינת המאירי בקציפת יוגורט כבשים. מנה מנחמת, טעימה להפליא, בעיני אפשר להוריד רמה אחת של חמיצות, ממש קמצוץ אחד פחות של טעם חמוץ והמנה מושלמת.
צ'יבורקי
שני צ׳יבורקי חמודים מאוד במילוי טעים.
שקדי עגל
שקדי עגל זו החולשה שלי, החמאתיות שלהם ממיסה. במיוחד עם טוויל אורז וזעפרן. שלמות. קבב פרסי משפונדרה בקר על פיתה זעתר ובצל לבן. הרכות והטעם מענגים בכל ביס. הפיתה הממולאת משגעת. עשה לי אווירת שיפודיה בסטייל. יין גוורצמינר הוא האהוב עלינו אז חגגנו עדלאידע. 

רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים