מסעדת סלאס

עונג צרוף של דגים נאים לא מהעולם הזה. עוד לפני הסגר כשהיינו חופשיים בין קורונה א׳ לקורונה ב׳.

התמוגגנו מטעמם של הדגים הטריים בשילוב עם הרטבים המיוחדים של סלאס. המנות מיניאטוריות ביחס למחיר אבל האיכות והטעם שווים את החוויה.

סביצ׳ה סלמון נפלא וקליל עם נגיעות מתקתקות.
טטאקי טונה מצוין. נראה לי שזו הפעם הראשונה שהרגשתי את הטעם האנין של הטונה האדומה.
סושי. הסושי ברמה אחרת. סושי מוקפד, טרי ומשגע. 10 אחוז אורז בלבד וכל השאר דגים. כמובן שיש גם ירקות אבל הדגים פשוט ממלאים את חלל הפה והתענוג נמשך בכל ביס וביס.
אני רגילה לקונטרסט של הדג עם האורז, לסושי יותר ממלא ומשביע ופה הדגים משתלטים על הכל, לטובה, או יותר נכון לטעם מדהים. הסושי מגיע עם רטבים לא סטנדרטיים של קרם שורשים וקרם ארטישוק מאוד טעימים.
אי אפשר להפסיק לזלול אותו. אם כבר על טהרת הנאים אז טעמנו גם את טרטר הבקר שהיה טוב. מפתיע ושונה מהרגיל.
כמובן שאין צורך בקינוח אלא עוד רול סושי פרי יצירת השף אור גינסברג. גן עדן של דגים נאים.

רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים