מסעדת אנימאר

ערב קסום עם נוף לים באווירה טורקית ומטעמים ים תיכוניים. רובן המוחלט של המנות היו מעולות. התחלנו בסלסלת לחמים כמו תמיד עם צלוחית כדורי לבאנה מחלבת ג׳את ביתי עם שרי מוחמץ וזעתר.

השילוב של המרירות העדינה של הלבאנה והמוחמצות המתקתקה של השרי עם לחם אוורירי, היה מצוין. המנה היחידה שסטתה מהמסלול הייתה סשימי טונה על חציל וסלק מהאש, קרמל שאטה, יוגורט, שומשום אתיופי, צ׳ילי, כוסברה ובצל קריספי. את כל רכיבי המנה אנחנו מאוד אוהבים אבל הקומבינציה פחות מוצלחת. הסלק, החציל והטונה היו טובים אבל אכלנו אותם בנפרד כדי להנות מהטעם של כל אחד מהם.
גבינת ג׳יבני של ג׳ת צרובה על הפלאנצ׳ה על עלי גפן קריספיים, סלסלת עגבניות, זעתר ושמן זית קורנייקי. מרקמים וטעמים נהדרים. 
ספיישל כיסונים נפלאים שלא זכור לי בדיוק מה הרכב המנה אבל המעטפת פריכה והמילוי גבינתי רך ונעים. הרוטב בתוספת מי ורדים וזה החלק שהייתי מוותרת עליו אבל יש בו טוויסט. 
סיגר טלה ומרגז, איולי עמבה, צ׳ילי וסלסלת עגבניות. סיגר שאפשר לאכול בלי סוף, כל כך דקיק וקריספי, המילוי משוגע ואיולי עמבה זו בכלל המצאת המאה.
קינחנו עם צוואר טלה שנמס בפה. צוואר טלה צרוב על מצע עלי מנגולד ברוטב ציר בשר ובמקור מגיע עם יוגורט שהשמטנו. התענגנו על כל ביס. אווירה שמחה בעיצוב מזרחי שיקי בליווי בקבוק יין לבן של פלטר. אושר

רוצים לקבל המלצה?

קבלו המלצות למסעדות שוות, כל החוויות המהנות, המטעמים המענגים ומתכונים