קצת עלי

תמיד אהבתי לאכול! בעיקר בחוץ, לא בגינה שלי בחוץ, אלא במסעדות וכמה שיותר, כיאה לאשכנזיה. שלא תבינו לא נכון, אכלתי גם רגל קרושה, סלט אוליבייה, בורשט ודג מלוח בחגים ומועדים, יחד עם כמה צ'ייסרים.  למזלי מצאתי את הנשמה התאומה שלי, האחד שלי, שאוהב לזלול בדיוק כמוני. זו הייתה אהבה ממבט ראשון והכל בזכות התפוצ'יפס. בלילה הראשון בו נפגשנו, לא יכולתי לוותר על הפירורים שנשארו, הפכתי את השקית אל תוך הפה והשאר היסטוריה…היום אנחנו גרים בעץ אפרים ויש לנו שלושה קטנטנים מתוקים. לאחרונה השתחררתי מקבע ארוך, הייתי קצינת קשרי חוץ וזה היה פרק מאוד מעניין ומספק בחיי. להיפגש עם צבאות מכל העולם, להכיר תרבויות וכמובן לאכול איתם ארוחות ערב כי אין כמו אוכל טוב שמחבר בין אנשים. בגיל 23 במהלך לימודי תואר ראשון באונ' העברית בירושלים, גרתי במעונות והתנסיתי בפעם הראשונה בהכנת התבשיל "חביתה". אחסוך במילים.. אבל משם התחלתי אט אט לפתח את כישוריי במטבח. היום אני בעיקר אופה ולפעמים מבשלת, אם זה בתנור.אני אוהבת ליצור, לחבר, לשנות ולהמציא מתכונים, העיקר שיצא טעים. ועוד יותר אני אוהבת לחגוג את האוכל, להתרגש מכל ביס ולזלול במסעדות השונות שאותן אנו משתדלים לפקוד. כל המרבה הרי זה משובח. אז אני מזמינה אתכם לקרוא, לדמיין ולזלול בעקבות ההמלצות שלי 🙂 

תמונה שלי